Jönköping University
3 Lärare inom arkitektur / byggnadsutformning, energi och installationsteknik samt produktion / produktionsledning för byggbranschen
Jönköping University
Jönköping University is one of the top universities in international student exchange and among the best in Sweden in terms of attracting tuition fee paying students.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 3 månader sedan
Sista ansökningsdatum: Jun 30
Plats: Jönköping , Sweden
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Var vänlig se jobbeskrivning
DELA DETTA JOBB

3 Lärare inom arkitektur / byggnadsutformning, energi och installationsteknik samt produktion / produktionsledning för byggbranschen

Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. JTH är en av landets största utbildare av högskoleingenjörer. Utbildningen håller stor bredd och finns inom ett stort antal program från tvååriga högskoleprogram, treåriga högskoleingenjörsprogram till masterprogram samt fristående kurser. Den övergripande inriktningen på forskning och forskarutbildning är Industriell produktframtagning i samverkan. Mer information om Högskolan finns på www.ju.se.

Avdelningen för Byggnadsteknik och Belysningslära Belysningsvetenskap ger utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå, samt i fristående kurser och uppdragsutbildningar till såväl privat näringsliv som till offentlig sektor. Utbildningen inom våra ingenjörsprogram i byggnadsteknik har ett starkt fokus på BIM. avdelningen pågår också forskning som stödjer utbildningsutbudet.

Inom området byggnadsteknik är vi idag både ingenjörer och arkitekter på avdelningen. Våra utbildningar är attraktiva, med högt söktryck. Vi är därför i behov av flera nya medarbetare.

Sista ansökningsdag: 2017-06-30


Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att undervisa inom arkitektur och byggnadsutformning med fokus på detaljprojektering samt ansvara för tillhörande kursadministration. Undervisningen sker på såväl svenska som på engelska. Du kommer även att arbeta med pedagogisk utveckling av kurser för våra byggingenjörsstudenter.

En anställning som universitetslektor kan även ge möjlighet till forskning. Forskningen sker uteslutande som samverkansprojekt med företag i regionen och du ska i så fall aktivt delta i projektansökningar.

Kvalifikationer
Du behöver vara Arkitekt eller byggnadsingenjör med inriktning mot byggnadsutformning. Doktorsexamen är meriterande. Du behöver ha minst 5 års praktisk erfarenhet av byggnadsprojektering alternativt långvarig kvalificerad erfarenhet av arbete med samhällsbyggnadsfrågor i offentlig sektor. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

För mer information om tjänsten och hur du ansöker var vänlig klicka här: https://ju.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:133954/where:4/ 

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att undervisa inom energi och installationsteknik samt ansvara för tillhörande kursadministration. Undervisningen sker på såväl svenska som på engelska. Du kommer även att arbeta med pedagogisk utveckling av kurser för våra byggingenjörsstudenter.

En anställning som universitetslektor kan även ge möjlighet till forskning. Forskningen sker uteslutande som samverkansprojekt med företag i regionen och du ska i så fall aktivt delta i projektansökningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleexamen på avancerad nivå, civilingenjör eller motsvarande. Doktorsexamen är meriterande.

Du behöver ha goda kunskaper inom installationstekniska system samt energifrågor relaterade till byggnader. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Kunskaper inom BIM, LCA, LCC och miljöcertifieringssystem samt erfarenhet från installationsteknik och/eller energi från bygg- eller fastighetsbranchen är meriterande.

För mer information om tjänsten och hur du ansöker var vänlig klicka här: https://ju.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:133916/where:4/

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att undervisa om produktion och produktionsledning samt ansvara för tillhörande kursadministration. Undervisningen sker på såväl svenska som på engelska. Du kommer även att arbeta med pedagogisk utveckling av kurser för våra byggingenjörsstudenter. Du kommer att samverka med det omgivande samhället med syftet att hålla undervisningen tätt knuten till branschens utveckling samt omvänt att utbildningen bidrar till branschens utveckling. En anställning som universitetslektor kan även ge möjlighet till forskning. Forskningen sker uteslutande som samverkansprojekt med företag i regionen och du ska i så fall aktivt delta i projektansökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det är roligt att undervisa. Du är utvecklingsinriktad, ansvarstagande, kvalitetsdrivande och har god pedagogisk förmåga. Du behöver ha god förmåga att anpassa din undervisning till studenter med olika ämnesbakgrunder, samt ha förmåga att samarbeta med kollegor från olika kompetensområden. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

För mer information om tjänsten och hur du ansöker var vänlig klicka här: https://ju.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:113220/where:4/

Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb

JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE (3)

Jönköping University
Jönköping University
Plats: Jönköping , Sweden | Ansök senast Aug 06
10 doktorander till forskarskolan ProWOOD
Forskarskolan ProWOOD drivs av Jönköping University (JU) i samarbete med Linnéuniversitetet (Lnu) och Träcentrum i Nässjö, med stöd från KK-stiftelsen och deltagande företag. Forskarskolans inriktning är Industriell produktframtagning för en proaktiv träindustri....
Jönköping University
Jönköping University
Plats: Jönköping , Sweden | Ansök senast Aug 06
Ten doctoral students to ProWOOD Graduate School
ProWOOD Graduate School is run by Jönköping University (JU) in collaboration with Linnaeus University (Lnu) and Wood Centre in Nässjö, with financial support from the Knowledge Foundation and participating companies. The graduate school specialises in industrial product...

LIKNANDE JOBB

Universitetslektor i hållbar byggd miljö
Linnaeus University
Publicerad 4 dagar sedan