Academic Positions Sverige

KTH, Sverige

Driven och koordinerande EU-handläggare till Deans Office

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Verksamheten vid skolan för industriell teknik och management omfattar de ingenjörs-, teknik och ekonomivetenskaper som är nödvändiga för att kunna utveckla nya produkter, material och produktionsprocesser på ett tekniskt ledande, ekonomiskt lönsamt och miljömässigt uthålligt sätt. Skolans kunskapsområden är energiteknik, industriell design och innovation, produkt- och produktionsutveckling, materialutveckling, mikro- och nanoteknik samt industriell ekonomi, organisation och ledning.

Deans Office är skolans centrala administrationsenhet. Deans Office leds av skolans administrativa chef och består av staberna för ekonomi, kommunikation, personal och utbildning samt enhetsansvariga för respektive institution.

Arbetsuppgifter

Ekonomistaben på Deans Office består av nio kollegor, som är uppdelade i mindre grupper baserade på arbetsområde. I denna tjänst kommer du att tillhöra EU-gruppen, som främst arbetar med EU-redovisning. Vi har precis anställt en kollega till EU-gruppen, och som en del i att ekonomistabens funktion på skolan fortsätter att växa, vill vi nu utöka med ytterligare en person.

Som ekonomihandläggare i EU gruppen (”EU-handläggare”) är du kontaktperson för skolans EU-projekt, och har således kontinuerlig kontakt med forskare, EU-koordinatorer samt revisorer. Ditt huvudsakliga ansvar ligger i att planera och koordinera kring EU-projekten, där löpande administration och uppföljning av forskning- och utbildningsprojekt, budget samt analyser och rapporteringar till Europakommissionen ingår. Arbete med månads- del- och helårsbokslut kan också komma att ingå i dina uppgifter.

Kvalifikationer

För att kvalificeras för tjänsten som EU-handläggare ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av liknande administrationsarbete, gärna inom EU-projekt eller ekonomihandläggning Arbetet kräver god ekonomisk förståelse samt goda kunskaper i excel då olika beräkningar görs löpande på projekten. Vidare krävs god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska, då du kommer att ha en del kontakt med olika nationella och internationella intressenter. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso samt har erfarenhet av redovisning till finansiärer. Det är också väldigt fördelaktigt om du har arbetat i en statlig verksamhet tidigare.

Som person är du självständig och tar stort ansvar i ditt arbete. Du har ett strukturerat och kvalitetsorienterat arbetssätt, som gör att en administrativ tjänst liksom denna passar dig perfekt. Vidare är det viktigt att du är flexibel samt har en god social förmåga för att du ska passa in i gruppen.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Stockholm
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: M-2016-1735
Kontakt:

  1. Jeanette Jakobsson, ekonomiansvarig, 08-790 62 40
  2. Maya Salame, personalhandläggare, 08-790 76 53

Publicerat: 2016-12-22
Sista ansökningsdag: 2017-01-19

Ansökningsdetaljer

Publicerad:
2016-12-22
Sista ansökningsdatum:
2017-01-19

Ansök

Vänligen uppge Academic Positions i din ansökan.

Fler jobb från arbetsgivaren

Hitta fler jobb

Ämnen:
Befattningar:
Ny sökning