Academic Positions Sverige

KTH, Sverige

Upphandlare

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Universitetsförvaltningens uppgift är att stötta universitets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är universitetsförvaltningen policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Tjänsten är placerad vid ekonomi- och upphandlingsavdelningen inom KTH:s universitetsförvaltning. Idag består avdelningen av 45 anställda som är fördelade på fem grupper; controllergruppen, redovisningsgruppen, reskontragruppen, systemgruppen och upphandlingsgruppen.

Arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra upphandlingsgruppen som ansvarar för och genomför samtliga upphandlingar över direktupphandlingsgränsen på KTH. Upphandlingsgruppen är policy- och regelskapande, rådgivande, samordnande och utvärderar upphandlingar och inköp. Inom upphandlingsgruppen finns också en enhet som arbetar med e-handel. Upphandlingsgruppen som sitter på KTH Campus i centrala Stockholm består av elva personer. 

Arbetsuppgifter

Du ska genomföra objektsupphandlingar och upphandla ramavtal samt arbeta med informationsspridning, råd och stöd i upphandlingsfrågor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av offentlig upphandling med inriktning mot livsvetenskaperna. Du har en högskoleutbildning inom bioteknik, kemi, biologi, medicin eller motsvarande. Mångårig erfarenhet av upphandling inom området livsvetenskap kan vara en alternativ bakgrund. 

Du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet ställer även krav på god samarbetsförmåga och att du som person är strukturerad, initiativtagande och flexibel. Utbildning i och/eller erfarenhet av affärsfrågor, upphandling/inköp är meriterande liksom erfarenhet av projektledning i akademisk forskningsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.     

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

KTH tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Stockholm
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: VP-2016-0361
Kontakt:

  1. Catarina Wireklint, 08-790 70 25

Publicerat: 2016-12-22
Sista ansökningsdag: 2017-01-19

Ansökningsdetaljer

Publicerad:
2016-12-22
Sista ansökningsdatum:
2017-01-19

Ansök

Vänligen uppge Academic Positions i din ansökan.

Fler jobb från arbetsgivaren