JOBBET HAR UTGÅTT
Linnaeus University
Universitetsadjunkter i vårdvetenskap allmän inriktning
Linnaeus University
Linnaeus University is one of Sweden's newest higher education institutions. The university was formed when the University of Kalmar and Växjö University merged in 2010.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 3 månader sedan
Sista ansökningsdatum: Mar 05
Plats: Växjö, Sweden
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB
Universitetsadjunkter i vårdvetenskap allmän inriktning

Kalmar

Diarienummer: 2016/6817-2.2.1

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Institutionen för hälso- och vårdvetenskap söker Dig! En engagerad och kreativ adjunkt med inriktning vårdvetenskap som kan bidra till universitetets arbete och utveckling inom undervisning. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som omfattar 100 %. Institutionen för hälso- och vårdvetenskap bedriver forskning och undervisning inom det hälso- och vårdvetenskapliga området och har drygt 100 medarbetare med lika stor verksamhet förlagd till vardera campus i Kalmar och Växjö. I vårt arbete utgår vi från Linnéuniversitetets fyra värdeord: nytänkande, nyfikenhet, närhet och nytta.

Nu söker vi dig som är engagerad och vill arbeta med undervisning. I arbetet ingår att planera och administrera undervisning samt undervisa och examinera studenter på grundnivå inom vårdvetenskap. Del av utbildningen ges inom verksamhetsförlagd utbildning och kliniskt träningscentrum. Det ingår också att bedriva utvecklingsarbete och administrativt arbete samt att följa utvecklingen inom det egna ämnesområdet och den samhällsutveckling i övrigt som har betydelse för lärarens arbete vid högskolan

Anställningarna är heltid, tillsvidare placerad i Kalmar och inleds med sex månaders provanställning.

Behörighetskrav

Behörig att anställas är den som har magisterexamen inom vårdvetenskap eller motsvarande kompetens, eller någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska avse såväl planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination.

För behörighet till denna anställning krävs dessutom att den sökande ör legitimerad sjuksköterska och har klinisk erfarenhet inom sjuksköterskans ansvarsområde.

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder vid anställning av en adjunkt ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av den vetenskapliga skickligheten.

Meriterande i övrigt är erfarenhet av undervisning, kursutveckling och kursplanearbete inom sjuksköterskeutbildning, erfarenhet av undervisning på distans samt via webbaserade lärplattformar, goda kunskaper i svenska, engelska och dokumenterad samarbetsförmåga.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Kontaktpersoner

Biträdande prefekt Pauline Johansson, pauline.johansson@lnu.se, 0480-44 63 15
Personalkonsult Ulf Sernelin, ulf.sernelin@lnu.se, 0470-70 82 77

Välkommen med din ansökan enligt instruktion nedan senast 170305.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer – Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE
Linnaeus University
Linnaeus University
Plats: Växjö, Sweden | Ansök senast Apr 18
Doktorand i vårdvetenskap
Institutionen för hälso- och vårdvetenskap har drygt 100 medarbetare med lika stor verksamhet förlagd till vartdera campus i Kalmar och Växjö. Inom institutionen bedrivs forskning och undervisning inom det hälso- och vårdvetenskapliga området. I vårt arbete utgår vi från Linnéuniversitetets fyra värdeord: nytänkande, nyfikenhet, närhet och nytta och vill erbjuda en miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vid varje rekrytering strävar vi därför efter ökad mångfald och jämställdhet.Vi söker nu en motiverad student med en grundläggande behörighet till utbildning på forskarnivå inom vårdvetenskap.
Linnaeus University
Linnaeus University
Plats: Växjö, Sweden | Ansök senast Apr 18
Professor of Teaching and Learning with Digital Technologies in Schools
Welcome to Linnaeus University! A place for knowledge, ideas and development. For growth potential and a belief in the future. In Småland and in the world. Linnaeus University…
Linnaeus University
Linnaeus University
Plats: Växjö, Sweden | Ansök senast Apr 16
Professor i maskinteknik med inriktning mot industriella produktionssystem
Växjö Diarienummer: 2016/7346-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i…
Linnaeus University
Linnaeus University
Plats: Växjö, Sweden | Ansök senast Apr 16
Universitetslektor i maskinteknik med inr mot industriella produktionssystem
Anställningen omfattar forskning och undervisning inom institutionen för maskinteknik. Arbetet inriktas mot produktionssystem och tillhörande tillverkningsmetoder. Exempel på lämpliga forskningsområden är tillverkningsprocesser, produktionsteknik, optimering av material- och produktionsflöden samt tillhörande verifiering.
LIKNANDE JOBB
Universitetslektor i pedagogik
Linnaeus University
Publicerad 17 dagar sedan
Universitetslektor i pedagogik inom ungdoms- och missbruksvård
Linnaeus University
Publicerad 1 månad sedan
Universitetsadjunkt i pedagogik inom ungdoms- och missbruksvård
Linnaeus University
Publicerad 1 månad sedan
Senior lecturer in Visual Arts with emphasis on Visual Arts Education
Karlstad University
Publicerad 1 månad sedan