JOBBET HAR UTGÅTT
Skogforsk
Skogsbrukets relationer behöver vidareutvecklas
Skogforsk
Skogforsk (the Forestry Research Institute of Sweden) is the central research body for the Swedish forestry sector, and is financed jointly by the government and the members of the Institute.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 27 dagar sedan
Sista ansökningsdatum: Mar 22
Plats: Uppsala, Sweden
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB
Skogsbrukets relationer behöver vidareutvecklas

Vill du hjälpa branschen att utveckla relationerna mellan uppdragsgivare och utförare? Nu finns möjligheten att göra det i ett nära samarbete med våra partnerföretag.

Skogen och skogsbruket spelar en viktig roll i omställningen till det biobaserade samhället och den knivskarpa konkurrensen från omvärlden kräver ständig utveckling. 

Huvuddelen av skogsbrukets operativa verksamhet såsom skogsvård, skörd och transport, är idag i utlagt på entreprenad. Beställare och leverantörer avtalar varje år om tjänster till ett värde av 12 miljarder kronor. Här finns en stor utvecklingspotential som Skogforsk arbetar aktivt med. Vårt arbete, som sker i direkt dialog med skogsbruket, berör bland annat samverkan, affärsrelationer, upphandling, beställarkompetens och tjänstedesign.  

Din profil

Eftersom du kommer att ha en central roll inom området är det viktigt att du har en stark egen drivkraft och förmåga att arbeta självständigt. Ett utåtriktat arbetssätt och förmåga att skapa goda relationer kommer att vara avgörande i samarbete med alla aktörer.

Vi tror att du har praktisk yrkeserfarenhet av organisationsfrågor och ledarskap, företagsekonomi, företagsutveckling eller tjänsteproduktion. Vi ser gärna att du även har god kunskap om kvalitativa forskningsmetoder och att du är disputerad.

En god relation med våra partners är mycket viktigt för oss på Skogforsk. Det är därför avgörande att du är en duktig kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är dessutom en extra merit om du har utbildning inom, eller erfarenhet av skogsbruk.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda ett spännande, omväxlande och framtidsinriktat jobb med goda möjligheter till kompetensutveckling på en arbetsplats där vi är övertygade om att mångfald är viktigt för både trivsel och effektivitet. Vi ser därför fram mot ansökningar från alla med lämplig erfarenhet och kompetens. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Skogforsk arbetar i nära samverkan med skogssektorn med forskning och utveckling med starkt fokus på att skapa branschgemensam nytta och än mer öka hållbarheten i det svenska skogsbruket. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala och vi har två forskningsstationer i Sävar i Västerbotten samt i Ekebo i Skåne. 

Vi ser fram mot din ansökan senast den 22 mars. Märk ansökan med ”Affärsutveckling entreprenadskogsbruk” och skicka den till marina.brack@skogforsk.se.

Vid frågor, kontakta gärna:

Gunnar Svenson, biträdande programchef Driftssystem, 070-598 85 69, gunnar.svenson@skogforsk.se
Magnus Thor, forskningschef, 070-598 85 96, magnus.thor@skogforsk.se.
Line Djupström, facklig företrädare för SACO, 070-254 90 61, line.djupstrom@skogforsk.se.

Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
LIKNANDE JOBB
Administratör till personalavdelningen, Universitetsförvaltningen
KTH Royal Institute of Technology
Publicerad 2 dagar sedan
HR-handläggare med fokus på arbetsmiljö
KTH Royal Institute of Technology
Publicerad 2 dagar sedan
Studievägledare till Ekonomihögskolan
Linnaeus University
Publicerad 19 dagar sedan
Förvaltningsledare IT
KTH Royal Institute of Technology
Publicerad 20 dagar sedan