Linnéuniversitetet
Universitetsadjunkt i utvecklings- och i klinisk psykologi
Linnéuniversitetet
En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Välkommen till Linnéuniversitetet.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 3 dagar sedan
Sista ansökningsdatum: maj 30
Plats: Växjö, Sverige
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB

Universitetsadjunkt i utvecklings- och i klinisk psykologi

Diarienummer: 2018/220-2.2.1

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Fakulteten för hälso- och livsvetenskaps vision är att förstå, förklara och förbättra världen och samhället vi lever i utifrån ett hälso- och livsvetenskapligt perspektiv. Arbetet inom fakulteten utgår från Linnéuniversitetets fyra värdeord: nytänkande, nyfikenhet, närhet och nytta.

Arbetsbeskrivning
Anställningen som är tillsvidare, heltid, med inledande provanställning om sex månader är placerad i Växjö och innebär planering, undervisning och examination i första hand inom kurser på psykologprogrammet. Anställningen innebär också samverkansuppdrag inom området klinisk och utvecklingspsykologi. Därutöver kan handledning, kurs- och programutveckling samt kursadministration ingå. Aktivt deltagande i ämnesmiljön förutsätts samt att initiera och bedriva samverkans- och utvecklingsarbete av relevans för anställningens arbetsområde. Samverkan med omgivande samhälle nationellt och internationellt. Innehavaren förutsätts fungera i arbetslag och studentgrupper där samarbetsförmåga och flexibilitet är av stor betydelse.

Behörighetskrav
För att vara behörig krävs att du är legitimerad psykolog.  Du har också dokumenterad klinisk, arbetslivserfarenhet från barn- och mödravård, eller erfarenhet som skolpsykolog. Dokumenterad pedagogisk skicklighet och utbildningserfarenhet inom högre utbildning med relevans för anställningens arbetsområde och dokumenterad samarbetsförmåga.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska avse såväl planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination.

Bedömningsgrunder
Hög yrkesskicklighet och reflekterande förhållningssätt till yrkespraktiken samt erfarenhet av undervisning och handledning, kursutveckling och kursplanearbete inom professionsutbildning på högskolenivå. Handledarutbildning och påbörjade doktorandstudier av relevans för anställningens ämnesområde är meriterande.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Kontaktpersoner
Prefekt Judit Lindqvist, judit.lindqvist@lnu.se 0470 70 83 98
Biträdande HR-chef Ulf Sernelin ulf.sernelin@lnu.se 0470 70 82 77

Välkommen med din ansökan enligt instruktion nedan senast 30 maj 2018.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Läs mer
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb

PRENUMERERA PÅ LIKNANDE JOBB

17 JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE

Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast maj 15
Doktorand i statsvetenskap med inriktning mot partiforskning
Diarienummer: 2018/203-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Forskarskarutbildningen i statsvetenskap finns vid Fakulteten för samhällsvetenskap som är en av...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast maj 15
Doktorand i statsvetenskap med inriktning mot legislativa studier (parlamentsforskning)
Diarienummer: 2018/204-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Forskarskarutbildningen i statsvetenskap finns vid Fakulteten för samhällsvetenskap som är en av...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast maj 15
Doktorand i statsvetenskap med inriktning europeisk politik
Diarienummer: 2018/205-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Forskarskarutbildningen i statsvetenskap finns vid Fakulteten för samhällsvetenskap som är en av...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast maj 15
Doktorand i statsvetenskap med inriktning mot offentlig korruption
Diarienummer: 2018/206-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Forskarskarutbildningen i statsvetenskap finns vid Fakulteten för samhällsvetenskap som är en av...