Din jobbevakning har skapats.
Linnéuniversitetet
Universitetsadjunkt i vårdvetenskap
Linnéuniversitetet
En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Välkommen till Linnéuniversitetet.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 3 dagar sedan
Sista ansökningsdatum: jan 02
Plats: Växjö, Sverige
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB

Universitetsadjunkt i vårdvetenskap

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Institutionen för hälso- och vårdvetenskap söker Dig som är en engagerad och kreativ universitetsadjunkt inom vårdvetenskap som kan bidra till universitetets utveckling inom undervisning! Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som universitetsadjunkt i vårdvetenskap.

Institutionen för hälso- och vårdvetenskap bedriver forskning och undervisning inom det hälso- och vårdvetenskapliga området och har drygt 100 medarbetare med verksamhet förlagd till fem campus; Kalmar, Växjö, Oskarshamn, Västervik och Ljungby. I vårt arbete utgår vi från Linnéuniversitetet fyra värdeord: nytänkande, nyfikenhet, närhet och nytta. Här får du möjlighet att påverka vårdens utveckling och vidareutvecklas inom akademin.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår att planera och administrera undervisning samt undervisa, handleda och examinera studenter på grundnivå inom ämnesområdet vårdvetenskap.

Vi arbetar i team och som nyanställd har du tillgång till en mentor. Du har stora möjligheter att själv utforma ditt arbete inom givna ramar. Som anställd har du även möjlighet att delta vid nationella och internationella samarbeten både inom utbildning och forskning Vidare erbjuds kompetens- och karriärutveckling utifrån ditt behov men även utifrån Linnéuniversitetets behov.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som är legitimerad sjuksköterska och har magisterexamen inom vårdvetenskap eller motsvarande kompetens med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska avse såväl planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination.

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder vid anställning av en adjunkt ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla.

Meriterande är erfarenhet av undervisning, kursutveckling och kursplanearbete samt erfarenhet av undervisning på distans samt via webbaserade lärplattformar. Även goda kunskaper i svenska och engelska och dokumenterad samarbetsförmåga är meriterande.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Placeringsort: Kalmar, Växjö, eller Västervik ( efter överenskommelse)

Anställningens omfattning: Tillsvidareanställning 100%, sex månaders provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner:

Biträdande prefekt Kalmar Liselott Årestedt, liselott.arestedt@lnu.se, 0480-44 60 73

Biträdande prefekt Växjö Emina Hadziabdic emina.hadziabdic@lnu.se,  0470-76 72 21

HR-partner, Åse Holmgren, ase.holmgren@lnu.se. 0470-708212

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Läs mer

19 JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE

Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jan 02
Universitetslektor i Vårdvetenskap
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Institutionen för hälso- och vårdvetenskap söker Dig som är en engagerad och kreativ universitetslektor inom vårdvetenskap som kan...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jan 10
Postdoktor i byggteknik
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Avdelningen för byggteknik samarbetar med närliggande avdelningar; skog- och träteknik, byggdmiljö- och energiteknik och...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jan 10
Universitetslektor i byggteknik
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Institutionen för byggteknik samarbetar med närliggande institutioner; skog- och träteknik, byggdmiljö och energiteknik och...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jan 31
Universitetslektor i miljövetenskap
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Institutionen för biologi och miljövetenskap är en del av Fakulteten för hälso- och livsvetenskap. Forskningsverksamheten inom...

LIKNANDE JOBB

Universitetsadjunkt i statistik
Örebro University
Publicerad 17 timmar sedan
Universitetslektor i Vårdvetenskap
Linnéuniversitetet
Publicerad 3 dagar sedan
Biträdande lektor i medicin med inriktning bioinformatik
Örebro University
Publicerad 5 dagar sedan
Universitetslektor i miljövetenskap
Linnéuniversitetet
Publicerad 5 dagar sedan

CAREER ADVICE

Sweden is a favourite destination for academics. Here's a breakdown of the most common Swedish academic jobs and their salaries.

By Academic Positions
Posted Jun 29, 2018 at 08:00am

On-campus interviews are an essential step in the faculty member, PhD student, or postdoc hiring process.

By Academic Positions
Posted Dec 07, 2018 at 08:00am

Emailing a professor is different from emailing a friend or family member.

By Academic Positions
Posted Dec 04, 2018 at 08:00am