örebro university
Universitetsadjunkt i hörselvetenskap
20 dagar sedan | Ansök senast Aug 08
Spara som favorit
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Örebro University
Universitetsadjunkt i hörselvetenskap
Örebro University
The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 20 dagar sedan
Sista ansökningsdatum: aug 08
Plats: Örebro, Sverige
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB

Universitetsadjunkt i hörselvetenskap

Ref nr: ORU 2.2.1-03102/2018

Institutionen för hälsovetenskaper söker en universitetsadjunkt i hörselvetenskap för tidsbegränsad anställning.

Ämnesområde

Ämnesområdet för anställningen är hörselvetenskap.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning, handledning, examination, utvecklingsarbete, administration, och samverkan med det omgivande samhället. Undervisningen omfattar också kursutveckling, planering och utvärdering.

Arbetsuppgifterna utgörs av undervisning på företrädesvis grundnivå. Undervisning kan även förekomma inom andra närliggande ämnen och utbildningsprogram.

Behörighet

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som visat pedagogisk skicklighet samt avlagt relevant akademisk examen på lägst magisternivå (eller motsvarande). Annan teoretisk kompetens tillsammans med relevant erfarenhet från ämnesområdet kan prövas motsvara akademisk examen.

Generellt behörighetskrav för anställning som lärare vid Örebro universitet är högskolepedagogisk utbildning motsvarande universitetspedagogisk kurs 1 och 2. Motsvarande kunskaper kan prövas vara förvärvade på annat sätt.

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder för en anställning som universitetsadjunkt ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställningen gälla. Lika stor omsorg ska ägnas prövningen av den pedagogiska skickligheten som prövningen av andra behörighetsgrundande förhållanden. Den pedagogiska skickligheten och de pedagogiska meriterna ska vara väl dokumenterade i en meritportfölj.

Vid bedömning av pedagogisk skicklighet skall hänsyn tas till erfarenhet av planering, genomförande och utvärdering av undervisning samt av handledning och examination. Som allmän bedömningsgrund gäller att ha den förmåga och lämplighet som behövs för att fullgöra arbetsuppgifterna väl.

Specifika krav är legitimerad audionom, klinisk erfarenhet av audiologisk diagnostik och rehabilitering. Meriterande är erfarenhet av undervisning på universitet (företrädesvis på audionomprogram).

Önskvärda personliga egenskaper är god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt intresse för kursutveckling och pedagogiskt utvecklingsarbete. Arbetsuppgifterna kräver förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.

Information

Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader och omfattningen är 50 %. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Carin Fredriksson, 019-30 37 53 och programansvarig Susanne Köbler, 019-30 13 72

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Pedagogisk meritportfölj (enligt Örebro universitets riktlinjer)
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är den 8 augusti. Välkommen med din ansökan!

Läs mer
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb

PRENUMERERA PÅ LIKNANDE JOBB

35 JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE

Örebro University
Örebro University
Plats: Örebro, Sverige | Ansök senast aug 31
Utbildnings-och forskningsadministratör
Vi söker en utbildnings-.och forskningsadministratör. Tjänsten är en tillsvidareanställning vid institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete. Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund-och avancerad nivå...
Örebro University
Örebro University
Plats: Örebro, Sverige | Ansök senast jun 25
Amanuenser i socialt arbete
Vi söker två amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi,...
Örebro University
Örebro University
Plats: Örebro, Sverige | Ansök senast sep 03
Universitetslektor i statistik
Vi söker en universitetslektor i statistik för tillsvidareanställning vid Handelshögskolan. Bakgrund Handelshögskolan är värd för statistikämnet vid Örebro universitet och bedriver utbildning i statistik på grund, avancerad och forskarnivå. Förutom...
Örebro University
Örebro University
Plats: Örebro, Sverige | Ansök senast jun 21
Universitetsadjunkt i idrottsvetenskap, inriktning didaktik och gymnastik
Vi söker en universitetsadjunkt i idrottsvetenskap, inriktning didaktik och gymnastik, för tidsbegränsad anställning vid institutionen för hälsovetenskaper. Ämnesområde Ämnesområdet för anställningen är idrottsvetenskap med inriktning mot idrottdidaktik och...