Din jobbevakning har skapats.

Employer Branding

På en konkurrenskraftig marknad är arbetsgivares varumärkesbyggande avgörande för att engagera och locka framtida anställda. Läs mer om våra olika lösningar och hur ni kan särskilja er organisation från konkurrensen.

FÖRDELAR MED EMPLOYER BRANDING

Stringent kommunikation
Fokusera er marknadsföringsstrategi för att nå er exakta målgrupp och stick ut från mängden med en högre SEO-ranking.
Varumärkeskännedom
Försäkra er om att ert varumärke är tydligt representerat på er sida för att skapa igenkänning hos våra användare.
Visuellt intryck
Attrahera fler potentiella kandidater med en visuellt tilltalande arbetsgivarprofil och jobbannonser.
Positionering
Få kontroll över er position på marknaden och utmärk er från konkurrenterna.
Förhöjd anställningskvalitet
Med en tilltalande arbetsgivarprofil kan ni marknadsföra er institution på ett högkvalitativt och framstående sätt och på så sätt nå de bästa kandidaterna.
Lägre rekryteringskostnader
Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan ni spara stora summor pengar. Rekrytera en kompetent arbetsgrupp utan att slösa onödiga resurser.

PREMIUM ARBETSGIVARE

En unik presentation av er organisation som ökar intresset hos framtida kandidater. Presentationen förser besökare med en värdefull inblick i er organisation, ger ökad exponering och visar lediga tjänster.
Läs mer

PREMIUM JOBB

Ett konsekvent varumärke är avgörande för en framgångsrik marknadsföring. Vår tjänst Premium Jobb gör det möjligt för rekryterare att anpassa utseendet på sina jobbannonser, vilket är ett utmärkt sätt att attrahera toppkandidater och positionera er organisation.
Läs mer

ARBETSGIVARE I FOKUS

Var först i åtanke när kandidater letar efter sina framtida arbetsgivare. Som utvald arbetsgivare, kommer er organisation att placeras på förstasidan av vår populära sektion Sök Arbetsgivare.
Läs mer

BANNERS

Marknadsför jobb eller er organisation med visuellt tilltalande webbannonser utformade av våra grafiska designers. Webbannonser är synliga i sökresultaten under fliken Hitta jobb.
Läs mer
KONTAKTA OSS IDAG FÖR MER INFORMATION