Academic Positions Sverige

Högskolan Kristianstad, Sverige

Universitetsadjunkt i omvårdnad med inriktning psykiatri

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning.

Vid Sektionen för hälsa och samhälle bedrivs forskning och utbildning inom ett brett fält av områden. För att ta del av sektionens utbildningsutbud klicka på länk:http://www.hkr.se/sv/om-hkr/organisation/sektioner/sektionen-for-halsa-och-samhalle/

Vid sektionen för hälsa och samhälle bedrivs undervisning på grundnivå inom sjuksköterske­programmet och på avancerad nivå inom specialist­sjuksköterskeutbildningar med inriktningarna distriktssköterska, medicinsk vård samt vård av äldre. Det finns även en masterutbildning i hälsovetenskap. I sjuksköterskeyrkeprogrammet pågår för närvarande utveckling av ett personcentrerat ramverk i utbildning. Inom sektionen finns vitala forskningsmiljöer där det bedrivs tvärprofessionell vårdforskning samt hälsorelaterad arbetslivsforskning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning inom hälsa och sjukvård inom det psykiatriska området. Undervisningen sker företrädesvis på grundnivå men kan också bli aktuell på avancerad nivå. Det ingår även handledning av studentarbeten, utveckling av kursmaterial, kursansvar, administration och samverkan med omgivande samhälle. Dessutom ingår undervisning och bedömning av studenter inom verksamhetsförlagd utbildning. Kurserna kan bedrivas både på campus och på distans.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Magisterexamen inom ämnesområdet är ett krav. B-körkort krävs. Handledarutbildning, högskolepedagogisk utbildning, samt erfarenhet av utvecklings- och projektarbete är meriterande liksom utbildning i case management. Erfarenhet av undervisning och att du varit kliniskt verksam som leg sjuksköterska inom psykiatrisk vård i närtid är önskvärt.

Din förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska är god då undervisningen huvudsakligen bedrivs på svenska.

Du ska ha förmåga att kunna ta initiativ, inspirera, samt bidra till att skapa en god arbetsmiljö. Engagemang för undervisning som visar sig i ett intresse för förnyelse och utveckling är också av betydelse.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Vi tillämpar vanligtvis provanställning.

Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. 

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 18 januari 2017. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Kristianstad University

HKR är en högskola i den dynamiska Öresundsregionen. Här läser cirka 15 000 studenter. På campus finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder.

Ansökningsdetaljer

Publicerad:
2017-01-09
Sista ansökningsdatum:
Imorgon

Ansök

Vänligen uppge Academic Positions i din ansökan.

Fler jobb från arbetsgivaren