Linnéuniversitetet
Projektassistent i sjöfartsvetenskap med inriktning human factors
Linnéuniversitetet
En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Välkommen till Linnéuniversitetet.
Besök arbetsgivarsida
OM TJÄNSTEN
Publicerad: 14 dagar sedan
Sista ansökningsdatum: jul 25
Plats: Växjö, Sverige
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb
Ange gärna att du hittade det här jobbet på Academic Positions i din ansökan.
DELA DETTA JOBB

Projektassistent i sjöfartsvetenskap med inriktning human factors

Diarienummer: 2018/385-2.2.1

Dela

Fakulteten för teknik strävar efter att Linnéuniversitetets ledord Attraktiv kunskapsmiljö, Framstående forskning, Samhällelig drivkraft och Globala värden ska genomsyra verksamheten. Sjöfartshögskolan i Kalmar är en av fakultetens institutioner med omfattande utbildningsverksamhet på grundnivå och en forskningsmiljö under uppbyggnad. Forskargruppen består för närvarande av två professorer, två deltidsanställda lektorer, två postdoktorer och fem doktorander. Forskningen vid institutionen fokuserar i dagsläget på frågor som rör ombordpersonalens dagliga verksamhet och arbetssituation, operativt handhavande av fartyg samt sjöfartens effekter på miljön.

Anställningsform: Anställning som projektassistent avser 100% under perioden -2018-08-01 t om 2018-12-31 (under vissa förutsättningar med möjlighet till förlängning).

Placeringsort: Kalmar

Arbetsbeskrivning: Administration, datainsamling och viss dataanalys kopplat till forskningsprojekt som utgår från människan i skärningspunkten mot framtidens sjöfart. Forskningsområdet griper över frågor som berör samspelet mellan människa, teknik och organisation med särskild fokus på säkerhet och resiliens i en alltmer digital och komplex sjöfart. Forskningsverksamheten bygger till stor del på att studera människans roll i vardagligt arbete ombord på fartyg, i landbaserade stationer och i simulatormiljö.

Behörighet: Högskoleutbildning inom human factors, kognitionsvetenskap, industridesign eller närliggande områden med fokus på människor i komplexa miljöer. För behörighet till denna anställning krävs dessutom god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska.

Övriga bedömningsgrunder: Erfarenhet av simulatorstudier är meriterande liksom grundläggande kunskaper i programmering och kunskap inom kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder. Även genomförd forskarutbildning tillmäts betydelse. Eftersom arbetet sker i en forskargrupp är samarbetsförmåga och flexibilitet av stor betydelse. Även förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska tillmäts viss betydelse.

Bedömnings- och urvalskriterier: Urval av sökande görs genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet i förhållande till aktuella arbetsuppgifter.

Information                                                            

Upplysningar lämnas av Prefekt Ted Bågfeldt, ted.bagfeldt@lnu.se; tfn 0480-49 76 75 . Ämnesansvarig, Carl Hult, carl.hult@lnu.se, 0480-49 76 44, HR-partner Leif Eriksson, leif.eriksson@lnu.se, 0480-44 60 28.

Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan, som du registrerar nedan. Sista ansökningsdag är den 25 juli 2018.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Läs mer
Du måste logga in eller skapa ett konto för att spara detta jobb

10 JOBB FRÅN DENNA ARBETSGIVARE

Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jun 26
Universitetslektor i optometri
Diarienummer: 2018/372-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Fakulteten för hälso- och livsvetenskaps vision är att förstå, förklara och förbättra världen...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jul 31
Biträdande lektor i matematisk statistik
Diarienummer: 2018/402-2.2.1 Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vi förstärker nu fakulteten för teknik vid Linnéuniversitetet med en biträdande lektor i...
Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet
Plats: Växjö, Sverige | Ansök senast jun 21
Universitetslektor i miljövetenskap
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.   Fakulteten för hälso- och livsvetenskaps vision är att förstå, förklara och förbättra världen och samhället vi lever i...